Retourbeleid

 • Retour sturen
  U mag een artikel binnen de zichttermijn van 14 dagen retour sturen, mits onbeschadigd, niet gebruikt en in oorspronkelijke staat (indien redelijkerwijs mogelijk).
 • Uitzonderingen retourneren
  Als er sprake is van maatwerk vervalt het herroepingsrecht en kunnen artikelen niet geretourneerd worden. Wanneer is er sprake van maatwerk?:
  - er zijn logo's aangebracht op de kleding,
  - de kleding is op maat gemaakt.
 • Aankoopbedrag retour
  U heeft recht op het retour ontvangen van het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten. Wij zullen na ontvangst van uw retourzending het product controleren en, indien onbeschadigd en in oorspronkelijke staat, het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terugstorten. Over het algemeen duurt het een paar dagen voordat het geld op je bankrekening is bijgeschreven. We verzoeken het banknummer bij de retourzending te vermelden voor een snelle afhandeling.

 • Hoe het artikel retour te sturen?
  Het artikel dient in originele staat (inclusief eventuele labels) en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) aan ons retour gestuurd te worden. Inclusief de pakbon en retourformulier. U kunt het pakket bijvoorbeeld retour sturen via een PostNL punt, deze vind u vaak in supermarkten in de omgeving.

 • Zichttermijn verstreken?
  Is de zichttermijn (14 dagen) verstreken dan vragen we u eerst contact met ons op te nemen alvorens u het product aan ons retour stuurt.

 • Kosten voor retourneren
  Verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. In geval van een beschadigd of verkeerd geleverd artikelen vragen we u contact op te nemen met ons via e-mail of telefoon.

 • Retourgegevens
  We verzoeken u om naast uw banknummer en overige gegevens ook de reden van de retourzending te vermelden. U bent uiteraard niet verplicht dit in te vullen, het helpt ons wel om onze service te verbeteren.

  Download hier ons retour formulier voor een snelle en correcte afhandeling.

  De retourzending kunt u sturen naar:

  Wijzenbeek Beroepskleding
  Ganzeweide 231
  6413 GE Heerlen
  Nederland


  Meer informatie over onze klantenservice en klachtenafhandeling.

Contact & locatie

Postadres
Postbus 5025
6401 GA Heerlen
info@wijzenbeek.nl
Bezoekadres
Ganzeweide 231
6413 GE Heerlen
T +31 45 522 07 69
Contact & route »
Wijzenbeek Beroepskleding BV

Bestel veilig en snel

Wij leveren snel en direct uit voorraad. Online bestellen is veilig én eenvoudig.

Betaalopties

Klantenservice »

www.wijzenbeek.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding