Advies

Aangezien beroepskleding een investering is voor u en uw organisatie is het van belang dat hierin een juiste keuze word gemaakt. Een juiste kledingkeuze zal uiteindelijk leiden tot meer productiviteit, veiligheid en een verhoging van uw imago.

De aanschaf van beroepskleding is veelal een proces bestaande uit meerdere stappen. Ons team is er in gespecialiseerd om u tijdens deze stappen te begeleiden.

De volgende fases worden doorlopen na het besluit om beroepskleding aan te schaffen:

  • Oriëntatiefase, Welke kleding past bij uw beroep en wat is het aanbod hierin. Waar moet op gelet worden m.b.t. de kwaliteit en met welke kleding kan u zich onderscheiden van de concurrent.
  • Productvergelijking, Elk merklabel heeft zijn eigen sterke/zwakke punten en prijzen kunnen sterk verschillen. Waar ligt voor u de juiste prijs/kwaliteit verhouding, en welk merk biedt u de juiste uitstraling?
  • Het besluit, Als de juiste keuze is gemaakt voor een kledingpakket helpen wij u om de maten e.d. van medewerkers te inventariseren. In overleg gaan we door naar de volgende stap waar samen de bestelprocedures en overige afspraken worden vastgelegd.
  • De evaluatie, Dit is de fase dat de kleding wordt gedragen. Nieuw personeel wordt aangekleed en bestaande kleding word eventueel vervangen of aangepast. Op de achtergrond blijven wij actief zorg dragen voor uw kledingpakket.

Contact & locatie

Postadres
Postbus 5025
6401 GA Heerlen
info@wijzenbeek.nl
Bezoekadres
Ganzeweide 231
6413 GE Heerlen
T +31 45 522 07 69
Contact & route »
Wijzenbeek Beroepskleding BV

Bestel veilig en snel

Wij leveren snel en direct uit voorraad. Online bestellen is veilig én eenvoudig.

Betaalopties

Klantenservice »

www.wijzenbeek.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding