Nieuw! De bicolor naden-collectie

• Geplaatst door youness Aatimine

WAT IS ER NIEUW? Waarschijnlijk kende je onze klassieke Bicolor-lijn al: werkkleding met twee kleuren die goed past bij veel huisstijlen en stijlvoller is dan reguliere werkkleding. Het grootste verschil met de klassieke Bicolor-lijn is de verdeling van de kleuren. Waar de originele Bicolor er aan de zijkant uitspringt met een opvallende kleur of basiskleur, is dit bij de nieuwe Bicolor wel anders! Het vlak boven de borst is volledig gekleurd en de kleurcombinatie wordt middels een diagonale lijn gescheiden. De scheiding is aan de achterzijde recht zodat er voldoende ruimte overblijft voor een eventuele bedrukking. Daarnaast is de pasvorm verbeterd om het draagcomfort nog aangenamer te maken

VOORDELEN VAN DE BICOLOR NADEN

De nieuwe Bicolor-collectie heeft enkele handige voordelen:

  1. Twaalf verschillende, trendy kleursamenstellingen
    De nieuwe Bicolor-lijn heeft een geoptimaliseerd design, waardoor de werkkleding er moderner uitziet en minder standaard is. De nieuwe Bicolor-werkkleding is verkrijgbaar in maar liefst twaalf verschillende kleursamenstellingen, waarvan vijf nieuwe!
  2. Verbeterde pasvorm
    De pasvorm is verbeterd waardoor de kleding nog beter aansluit op het lichaam, beter meebeweegt tijdens werkzaamheden en comfortabeler zit.
  3. Wasbaar tot 60 graden
    De Bicolor Naden-lijn is wasbaar tot 60 graden. Hierdoor wordt vuil en zweet nog beter uit de kleding gewassen; geen overbodige luxe bij vele werkzaamheden. Bovendien kun je de kleding gemakkelijk op een lage temperatuur drogen.

SOORTEN KLEDING BICOLOR NADEN

De nieuwe Bicolor-lijn bevat verschillende soorten werkkleding. Zo zijn er T-shirtsen polo’s verkrijgbaar. Op zoek naar warmere kleding? Er zijn ook sweatersverkrijgbaar! Voor professionals die vaak buiten of in koude omgevingen werken, zijn er ook softshell jassen te verkrijgen. Alle kledingstukken zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m 5XL (6XL, 7XL, 8XL op aanvraag). 

 


Contact & locatie

Postadres
Postbus 5025
6401 GA Heerlen
info@wijzenbeek.nl
Bezoekadres
Ganzeweide 231
6413 GE Heerlen
T +31 45 522 07 69
Contact & route »
Wijzenbeek Beroepskleding BV

Bestel veilig en snel

Wij leveren snel en direct uit voorraad. Online bestellen is veilig én eenvoudig.

Betaalopties

Klantenservice »

www.wijzenbeek.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding