Officieel dealer Tricorp

• Geplaatst door Jos Habets

Wijzenbeek is officieel dealer Tricorp! - Tricorp - meer dan 50 medewerkers die samen werken én samenwerken aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional.

Tricorp werd in 1998 opgericht onder de naam Rom88 met als doel professionals te voorzien van werkkleding die maakt dat ze het beste uit hun werkdag halen.

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. Dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren. Het betekent meer dan werkkleding voor professionals in de meeste uiteenlopende vakgebieden. Werkkleding moet perfect passen. Dat wordt gerealiseerd door het ontwikkelen van collecties uniforme werkkleding die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Werkkleding moet passen bij het werk van de professional. Daarom biedt Tricorp één collectie werkkleding die bij iedere professional past.

Onze professionals zijn hetzelfde verschillend en verschillend hetzelfde. Wij begrijpen dat. Wij begrijpen dat professionals in een uniform team behoefte hebben aan werkkleding die kan voldoen aan hun individuele eisen. Net zoals wij begrijpen dat alle professionals de behoefte hebben aan veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige werkkleding, ongeacht de verschillen in hun vakgebieden.

Tricorp RFC

Werkkleding is bij Tricorp meer dan kleding waar je vies en vuil in wordt tijdens het werken. Tricorp biedt méér dan alleen Workwear, voor iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden is er kleding beschikbaar. RFC in het logo staat dan ook voor Representative, Functional, Clothing. Deze toevoeging aan het logo weerspiegeld de nationale èn internationale ambities en de uitbreiding van de collectie met een Multi Normenlijn, regenkleding en dameskleding.

Tricorp werkkleding is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. De kleding die Tricorp produceert voldoet bovendien aan alle voorschriften en normen. Tricorp ontwikkelt werkkleding voor dames en heren.

Of het nu gaat om T-shirts, sweaters, poloshirts, workers, corporate of high visibility kleding, Met de verschillende labels (Casual, Premium, Workwear, Corporate en Safety) is Tricorp voor alle moderne werkkleding het betrouwbaarste merk in de markt.

 

Klik hier voor voor informatie m.b.t. de TRICORP Premium kledinglijn.Contact & locatie

Postadres
Postbus 5025
6401 GA Heerlen
info@wijzenbeek.nl
Bezoekadres
Ganzeweide 231
6413 GE Heerlen
T +31 45 522 07 69
Contact & route »
Wijzenbeek Beroepskleding BV

Bestel veilig en snel

Wij leveren snel en direct uit voorraad. Online bestellen is veilig én eenvoudig.

Betaalopties

Klantenservice »

www.wijzenbeek.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding