NIEUW GALAXY kledinglijn!

• Geplaatst door Jos Habets

Deze tweekleurige collectie kleding is een combinatie van nieuwe modellen, die ook worden gekenmerkt door reflecterende piping en verborgen knopen en ritssluitingen. Het doek is een dubbelgeweven convas van 65% polyester /35% katoen voor een betere slijtvastheid

Klik hier voor de Galaxy lijn!

Galaxy – de nieuwe topcollectie van FE Engel

Extreem goede pasvorm, verborgen knopen en ritssluitingen en verbeterde slijtvastheid zijn een paar van de voordelen van deze serie. De collectie wordt gekenmerkt door een unieke, slanke snit en een geheel eigen kleurenschema. FE Engels nieuwe ”Galaxy”-collectie is tot in het kleinste detail doordacht. Naast de geheel nieuwe, slankere snit en een aantal kleine designdetails is deze nieuwe collectie speciaal ontworpen met aandacht voor optimale bewegingsvrijheid.

"Als noviteit gebruiken we nu stof die is geweven van dubbele polyester- en katoengarens. Dit geeft niet alleen een verbeterde slijtvastheid maar ook een voortreffelijke ergonomie en bewegingsvrijheid: zowel het design als de gebruikte materialen dragen bij aan de functionaliteit van de kleding. Tegelijk introduceren we een reeks kleine, doordachte details zoals betere, grotere gsm-zakken en een licht winterjack met instelbare winddichting", aldus Malene Dirksen, de ontwerpster van de Galaxy-serie.

Tot in het kleinste detail door vakmensen getest

Onze klanten stellen hoge eisen op het gebied van sterkte, comfort en functionaliteit. Om hieraan te voldoen, hebben we de nieuwe collectie tijdens de ontwikkelingsfase internationaal grondig laten testen door deskundigen en onderworpen aan talloze wastests. Het was voor de ontwerpster van groot belang te horen hoe de toekomstige gebruikers de producten in de praktijk ervoeren en de kwaliteit van het ontwerp werd voortdurend verbeterd via kleine aanpassingen.

"We streven er voortdurend naar nieuwe ideeën te ontwikkelen en werken continu aan het verbeteren van design, functionaliteit en pasvorm van onze producten. Maar zulke veranderingen mogen natuurlijk nooit ten koste gaan van de effectiviteit van de gebruiker of aanleiding geven tot verandering in werkpatronen. We kunnen telkens kleine aanpassingen introduceren, maar niet bv. ineens de plaatsing van zakken drastisch wijzigen, omdat daardoor waarschijnlijk een te grote verandering zou ontstaan in de manier van werken waar onze gebruikers mee vertrouwd zijn geraakt. Daarom luisteren we heel goed naar onze testers", aldus Malene Dirksen.

Vrije tijd en werk gaan naadloos in elkaar over

Bij het ontwerpproces hebben we goed gelet op de manier waarop mensen vandaag de dag werk en vrije tijd combineren. Uit de feedback van onze testpersonen blijkt dat voor veel mensen geldt dat vrije tijd en werk elkaar steeds meer gaan overlappen. Ze halen hun kinderen af bij het dagverblijf of gaan naar het fitnesscentrum zonder eerst thuis te komen en zich te verkleden. Mensen worden steeds vaker ook buiten hun werkomgeving gesignaleerd in hun werkkleding, dus die kleding moet er bij voorkeur netjes uitzien en een goede pasvorm hebben.

Afscheid van de donkerblauwe overall

De nieuwe collectie wordt gekenmerkt door een modern, meer actueel design. De broeken hebben een smaller profiel en de jacks een slankere snit, die de collectie een duidelijk elegantere uitstraling geven. De Galaxy-serie heeft bovendien een geheel eigen kleurenschema met iets donkerdere tinten. Het traditionele, karakteristieke overallblauw is vervangen door een donkerder en moderner blauw in combinatie met de kleuren petrol en groen. De collectie omvat een werkjack en -broek, een Amerikaanse overall en een overall. Verder zijn er een softshelljack, een winterjack, een short, een bodywarmer en een geheel nieuwe sweatcardigan, die dankzij de slanke, sportieve snit prima geschikt is als vrijetijdskleding.Contact & locatie

Postadres
Postbus 5025
6401 GA Heerlen
info@wijzenbeek.nl
Bezoekadres
Ganzeweide 231
6413 GE Heerlen
T +31 45 522 07 69
Contact & route »
Wijzenbeek Beroepskleding BV

Bestel veilig en snel

Wij leveren snel en direct uit voorraad. Online bestellen is veilig én eenvoudig.

Betaalopties

Klantenservice »

www.wijzenbeek.nl maakt gebruik van cookies - lees meer Sluit deze melding Sluit deze melding